Must visit: Garmin Shop-in-Shop in de MediaMarkt Amsterdam Arena

Must visit: Garmin Shop-in-Shop in de MediaMarkt Amsterdam Arena

Wow! Dit vind ik pas tof. Zoals jullie weten werken wij met Fietsvrouwen al een tijdje samen met Garmin. Dit komt omdat ik zelf al jaren de producten draag en helemaal fan ben van het merk. Nu las ik online dat ze de eerste shop-in-shop van de Benelux hebben geopend in de MediaMarkt van Amsterdam Arena. Wat mij betreft een mustvisit, dus kon het niet laten om dit met jullie te delen. Lees je mee?

Shop-in-shop Mediamarkt Amsterdam Arena

Veel Fietsvrouwen stellen in de community regelmatig vragen over de verschillende smartwatches van Garmin. Want welke is voor wie geschikt? Er is nogal veel keuze, dus de vraag begrijp ik maar al te goed! Voorheen kon je niet echt naar een winkel om de items te vergelijken, te voelen en te zien. Want niet eerder was er zo'n groot assortiment van Garmin smartwatches en accessoires bij elkaar in een shop-in-shop in de Benelux. De shop-in-shop is 33 m2. Hier vind je horloges zoals de Lily, Vivomove, Venu SQ2 (music), Venu 2Plus (die ik zelf heb), verschillende Forerunner modellen, Instinct enfēnix® 7, de Pro serie epix Pro collectie. Naast dat je de verschillende horloges kan zien, kun je ze ook passen! Perfect om er achter te komen welke goed om jouw pols past.

De modellen die in de shop-in-shop liggen zijn ready-to-go waardoor je lekker kunt scrollen en klikken. Perfect voor de complete beleving over de diverse modellen!

Naast dat het fijn is om de modellen echt te zien, te vergelijken en te passen, is er ook gratis en deskundig advies. Elke donderdag- en vrijdagavond en in het weekend kun je in de shop-in-shop in de MediaMarkt Amsterdam Arena deskundig advies vragen. Zo kunnen zij jou helpen bij het maken van de keuze voor de smartwatch die helemaal bij jou en jouw wensen en behoeftes past.

Win-win, toch?

Review Venu 2 Plus

Venu2 Plus

Inmiddels draag ik de Garmin Venu2Plus alweer bijna 2 jaar en elke dag ben ik er nog steeds ontzettend blij mee. Elke dag draag ik hem en de batterijduur is nog steeds erg goed. Het horloge gebruik ik bij het hiken, fitnessen, maar ook straks tijdens het zwemmen, yoga en ik hou veel van mijn gezondheidsstatistieken bij via mijn horloge.

De review over de Venu 2 Plus lees je hier.

Over de schrijver
Hi, ik ben Kirsten. Eigenaresse van Fietsvrouwen.cc. Sinds 2017 ben ik begonnen met wielrennen en deel ik mijn avonturen op de fiets. Momenteel woon ik in Overijssel met mijn vriend en fiets ik op een Scott Addict 10 en een Scott Contessa Gravel.