fietsdoelen2024
Fietsvrouwen Nieuws
Tara
Fietsvrouwen Nieuws
01/01/2024
2 min
0

Onze fietsdoelen voor 2024

01/01/2024
2 min
0

Bij een terugblik op 2023 horen natuurlijk ook nieuwe fietsdoelen voor 2024. Vol enthousiasme kijken we vooruit naar welke fietsavonturen dit kersverse jaar voor ons in petto heeft. Wie weet doe je nog inspiratie op. Dus, grijp je helm, poets je fiets en trap het nieuwe jaar met ons af!

Fietsdoelen voor 2024

Tara: 4000 kilometer op de teller! Vorig jaar is dit niet gelukt, dus daarom doe ik dit jaar weer een nieuwe poging. Ook wil ik dit jaar graag een meerdaagse (gravel)tocht rijden en bikepacken. Bijvoorbeeld de Green Divide, het Pieterpad of een zelf uitgestippelde route. Tot slot wil ik graag de Alpe du Zwift beklimmen!

Amber: 'Een van de doelen is een tof buitenlandse event voltooien. Ik heb nog geen idee wat: het kan een (redelijk toegankelijke) ultra zijn, maar ook een grote toertocht. Daarnaast wil ik meer tijd doorbrengen op de tijdritfiets en nog sneller worden. Hiervoor wil ik dus meer tijdritten starten en richting de 2.30 uur als fietstijd in een halve triatlon. En in de categorie leuke doelen: een keer een cyclocross starten!’

Daniëlle: ‘Mijn belangrijkste fietsdoel voor 2024 is het fietsen van de Toerversie Amstel Gold Race. Daarnaast wil ik graag een aantal mooie tochten in het buitenland fietsen.’

Natasja: ‘Ik zal wel graag weer wat wedstrijden willen rijden op het strand! En vooral: heel veel leuke dingen plannen zoals toertochten en weekendjes weg met fietsvriendinnen!’

Kirsten: ‘Voor 2024 ga ik het weer heel anders doen dan ik in 2023 deed. Een paar maanden terug heb ik mijn doel geformuleerd voor het eerste deel van 2024. Hierin zit 1 groot hoofddoel, dat is het uitrijden van de Giro delle Dolomiti. Een vijfdaags fietsevent in de Dolomieten. Veel klimwerk, maar echt heel gaaf. We organiseren in 2024 verschillende fietsreizen met Fietsvrouwen, bijvoorbeeld in juni naar Oostenrijk (2x!) en in augustus een weekend fietsen op het Pieterpad.

Daarbij wil ik heel graag de Elfstedentocht rijden, wat mijn langste afstand ooit gaat zijn (tot nu toe). Verder zal ik nog 2x naar het buitenland gaan voor het hoofddoel, om zo mijn fitheid te verbeteren. Door de komende maanden vooral lange duurtrainingen gecombineerd met intervaltrainingen zal mijn motor weer uitbreiden en zal ik langzaamaan een stuk fitter worden. Dat is het achterliggende doel: super fit worden in 2024. Dat is een relatief begrip, maar voor mezelf heb ik helder wat ik daaronder versta. Dit doe ik door gericht te trainen met Join en in de sportschool onder begeleiding te trainen.'

Fietsvrouwen planner

En om het af te maken, introduceren we de fonkelnieuwe Fietsvrouwen-planner voor 2024! Download de planner, print hem uit en vul ‘m in met jouw sportieve doelen. Onmisbaar om die wedstrijden, tochten, evenementen en clinics te plannen en jouw sportieve doelen te behalen.

Fietsvrouwen sportplanner


Reacties
Categorieën