Your code here Teamuitbreiding, even voorstellen!
Teamuitbreiding, even voorstellen!
16 september 2023 

Teamuitbreiding, even voorstellen!

De afgelopen tijd ben ik bij Fietsvrouwen op zoek gegaan om met verschillende experts samen te werken. Op het vlak voor en achter de schermen hebben we teamuitbreiding. Vandaag is het moment om 2 nieuwe teamleden aan jullie voor te stellen. 

omniaXmedia

OmniaXmedia - Dennis Kleinherenbrink

Dennis hier! Alleskunner pur sang, maar dan wel op het gebied van foto & video natuurlijk. Een beetje klussen lukt me ook wel, maar dan houdt het wel écht op hoor. Naast dat ik veel met foto & video bezig ben, houd ik enorm veel van sport. Jarenlang gevoetbald, regelmatig in de sportschool te vinden, sindskort (beach)volleybal en krijg steeds iets meer interesse in het fietsen. Dit komt uiteraard door Kirsten zelf. 

Ruim 8 jaar lang heb ik in vaste dienstverband gewerkt als video-editor & animator. Met veel plezier reisde ik de hele wereld rond met als top 3 Argentinië, Australië & de Malediven. Per 1 juli 2023 heb ik besloten om mij volledig te storten in het freelancen. Wel in hetzelfde werkgebied als waar ik zoveel ervaring in heb. Dat betekent dus dat ik video’s schiet & monteer, fotografeer, animaties maak en wat ook heel tof is: Livestreams verzorgen. Dit is vaak een onbekend gebied, maar een simpele Teamsmeeting kun je al heel makkelijk zoveel professioneler maken. Zo doe ik ook livestreams voor bijvoorbeeld de overheid en Nike.

Doordat ik als zelfstandige begonnen ben, heb ik kennis kunnen maken met het bedrijf Fietsvrouwen en ben ik ondersteunend meegegaan op clinics & events. Hier heb ik al vele foto’s & video’s voor mogen maken en in de toekomst zullen er nog velen volgen. En laten we eerlijk zijn, wat is er nou leuker dan samen met je partner een bedrijf te zien groeien en elkaar samen daarin te kunnen ondersteunen?

Ik kijk uit naar nog vele events en natuurlijk ook om uiteindelijk álle Fietsvrouwen in levende lijven te ontmoeten en in mijn lens te zien. 

Wat van mijn werk kun je vinden op www.omniaxmedia.nl. Ben je zelf op zoek naar een fotograaf, videograaf, editor, animator of bijvoorbeeld schakeltechnicus? Neem dan gerust contact met Dennis op!  

Lenneke Stimulusz

Lenneke - Stimulusz

Hi sportieve fietsvrouwen! Mijn naam is Lenneke en naast enorme wielerliefhebber ook sportvoedingsdeskundige (momenteel nog in opleiding) en orthomoleculair adviseur. Nadat ik enorme roofbouw heb gepleegd op mijn lichaam toen ik aan triatlon deed ben ik me gaan verdiepen in (sport)voeding en heb ik verschillende opleidingen gevolgd over voeding en suppletie voor een gezonde leefstijl, maar ook in relatie tot sport. Het is mijn missie om sportieve vrouwen te leren op een gezonde manier alles uit zichzelf te halen. Dat begint met jezelf als sporter durven te zien. Als je 3x per week 45 minuten of meer intensief sport ben jij een sporter! Claim it! En zorg dat je ook op die manier voor jezelf zorgt. Dat ben je waard! Op die manier houd jij plezier in het sporten en haal je het beste uit jezelf. Of je nu traint voor een specifiek doel, wedstrijden rijdt of vooral voor de fun de fiets op stapt. Goed voor jezelf zorgen is het beste cadeau dat je jezelf kan geven.  


Dennis zal je vooral achter de schermen zien en tijdens events achter de camera. Samen met Lenneke zullen we kennisartikelen maken op het gebied van herstel en voeding. Daarover later meer! 

Naast Dennis en Lenneke, werken we ook nog met een team aan gastbloggers en met onze vaste trainer Maikel Govaarts. Naast het team gastbloggers, hebben we sindskort ook een team aan vrouwen uit de community die gelden als klankbord. Je leest meer over ons team op de Over Ons pagina. 
 
Over de schrijver
Hi, ik ben Kirsten. Eigenaresse van Fietsvrouwen.cc. Sinds 2017 ben ik begonnen met wielrennen en deel ik mijn avonturen op de fiets. Fietsvrouwen is mijn grote passie!