Your code here Review: De Stasdock een compact ophangsysteem voor je fiets
Review: De Stasdock een compact ophangsysteem voor je fiets

Review: De Stasdock een compact ophangsysteem voor je fiets

Je fiets opbergen. Hoe en waar doe je dat op een fijne en handige manier? Er zijn tal manieren om je fiets op te bergen. Gewoon in de schuur, aan een haak of bijvoorbeeld via een Stasdock ophangsysteem! Van BusyBee mocht ik er twee ontvangen en nu hangt mijn fiets mooi aan de muur. Een echte eye catcher in huis. In dit artikel lees je meer over het compacte ophangsysteem.

Prominent aan de muur

Als het fietsen zo'n groot onderdeel van je leven is (geworden) en je super trots bent op je fietsen, dan is er natuurlijk niks mooiers dan deze aan de muur te hebben hangen. Nu is er bij mij ook geen andere manier, want ik heb geen schuur. Momenteel woon ik in een loft met al mijn fietsspullen ;).

Ook in een volgend huis hoop ik heel erg dat mijn fietsen een mooie plek, prominent aan de muur krijgen. Mijn fietsen betekenen veel voor mij en ik kijk er graag naar. In een vorig huis had ik ook al eens de fietsen aan de muur hangen. 

Waarom Stasdock?

De Stasdock is een populair ophangsysteem en ik snap heel goed waarom! Het is een strak ontworpen eenvoudig ophangsysteem. De fiets rust op de bovenbuis waardoor hij goed in evenwicht hangt. In het opbergsysteem heb je ook de ruimte om bovenop je helm te plaatsen en een aantal producten die handig zijn om dicht in de buurt te hebben.
Denk bijvoorbeeld aan een flesje sealant als je tubeless rijdt, sportvoeding, tools en je fietsbril. 

Review Stasdock ophangsysteem

Altijd netjes opgeborgen

Naast dat een Stasdock enorm mooi is, je fiets het mooiste pronkstuk van het huis maakt en het ook eenvoudig te monteren is, is het vooral heel fijn dat je fiets altijd netjes hangt. Hij staat nooit meer in de weg en niemand kan hem meer perongeluk omstoten. Want waar jij misschien jezelf in de gekste hoeken wringt langs je fiets, zijn mensen die niet fietsen dat wellicht niet gewend. Het zou zonde zijn als je fiets vervolgens omvalt! 

Daarnaast is niet alleen je fiets mooi opgeborgen, ook je spullen zijn netjes bij elkaar op 1 plaats. Zo kun je bijvoorbeeld je patronen, bandjes, sportvoeding, schoenen, helm en bril bij elkaar bewaren. Zo pak je in een keer je spullen en kun je weer op avontuur! 

Niet alleen voor je racefiets

De Stasdock systemen zijn niet alleen voor je racefiets, maar ook voor je gravelbike en zelfs voor je mountainbike. Hierbij is het belangrijk dat je stuur niet te breed is, breder dan 72 cm is niet mogelijk.

Het opbergsysteem is gemaakt van duurzaam staal. De Stasdock hang je op via een vierpunten systeem. Hierdoor is hij enorm stabiel en stevig. Leuk detail: het ontwerp en de vervaardiging vinden plaats in Nederland! 

Stasdock review

De Stasdock ophangsystemen zijn er in verschillende kleuren. Met een zwart systeem sla je natuurlijk nooit de plank mis. Mocht zilver of goud beter bij je interieur passen dan zijn die ook verkrijgbaar. 

Binnenkort hangt mijn vader de tweede Stasdock op. Deze komt boven de gravelbike. Het is wel belangrijk om goed te meten vanaf hoe hoog je de fiets(en) wil. Dit vond ik zelf erg lastig. Wellicht dat deze nog iets naar beneden gaat, zodat de racefiets er mooier boven kan hangen.

Conclusie

Met het Stasdock ophangsysteem hangt je fiets prominent, veilig en mooi aan de muur. Het is super praktisch en maakt van je fiets een echte eye catcher! 

De Stasdock fiets ophangsystemen shop je onder andere bij BusyBee.nl


Dit artikel is tot stand gekomen middels een barterdeal met BusyBee.nl.  

Over de schrijver
Hi, ik ben Kirsten. Eigenaresse van Fietsvrouwen.cc. Sinds 2017 ben ik begonnen met wielrennen en deel ik mijn avonturen op de fiets. Fietsvrouwen is mijn grote passie!