Review Lens Love Dynamic Bike Care
Review
Kirsten Boerrigter
Review
01/13/2024
2 min
0

Getest: Lens Love van Dynamic Bike Care voor een schone (fiets)bril

01/13/2024
2 min
0

Tijdens je winterritjes wil je wel een bril op, want het opspattende water, de wind en regen wil je liever niet in je ogen hebben. Daardoor word je bril ook super snel vies en dat is ook weer erg irritant. Daarbij kan het voorkomen dat je bril beslaat. Bijvoorbeeld als je hem even af zet en weer opzet bij het stoplicht. Irritant! Daar hebben we helemaal geen zin in, maar wat is de oplossing?

Voor Fietsvrouwen.cc mag ik regelmatig producten testen. Lens Love is zo'n product wat ik eigenlijk al vrij lang gebruik, maar waarbij ik er achter kwam dat ik er nog geen artikel over heb gemaakt. Oeps... Super dom eigenlijk, maar ook zonde, want ik wil jullie deze tip niet ontnemen! Vandaag deel ik daarom eindelijk de review over Dynamic Bike Care Lens Love. Lees je mee?

Waarom Lens Love

Volgens mij zijn we er als fietsers unaniem over eens; een vieze bril is niet alleen erg irritant, het is ook niet super mooi. Vingervlekken en modderspetters moeten eigenlijk gewoon zo snel mogelijk van je bril af. Maar hoe doe je dat zonder krassen op je brilglas?

Lens Love is een product wat precies in deze wens en behoefte duikt, wederom erg slim van Dynamic Bike Care.

Lens Love Review

Hoe werkt het?

Stap 1: Heb je net door de modder gefietst en zit je bril daardoor onder het zand? Spoel hem dan eerst even af onder de kraan. Zo verdwijnt het meeste zand alvast van het glas en eventuele andere ongewenste onderdelen. Hierdoor voorkom je dat er krassen op het glas ontstaan. Het is belangrijk dat je uitsluitend koud water gebruikt. Warm water tast de lens aan.

Stap 2: Breng Lens Love aan. Lens Love zit in een spuitbus en spuit je daarom op het glas van je (fiets)bril. Nadat je het glas hebt ingespoten is het zaak om het een paar seconden in te laten trekken. De vettigheid en viezigheid weekt dan los van het glas.

Stap 3: Pak de schone doek en wrijf zachtjes en voorzichtig over het glas. Het is echt belangrijk dat je dit zachtjes doet, anders maak je het glas kapot. Als er nog steeds vlekken opzitten dan herhaal je stap 2.

Naast dat Lens Love je lenzen schoonmaakt, zorgt het er ook voor dat je bril niet meer beslaat! Dat is nog eens winnen, toch!

Fietsbril schoonmaken

Werkt het ook echt?

Nu je bekend bent met het product en de stappen, is het belangrijk om te weten of het ook echt werkt. Normaal gesproken test ik producten een bepaalde tijd en komt er vervolgens een review online. Lens Love gebruik ik al ruim 1,5 jaar, dus daarvan mag je er vanuit gaan dat ik het product uitvoerig heb getest.

Lens Love heb ik gebruikt na een regenachtige, koude rit, maar ook midden in de zomer. Hierdoor kan ik concluderen dat Lens Love super goed werkt tegen viezigheid van je bril en het beslaan tegen gaat. Een echte musthave als je het mij vraagt.

Lens Love neem ik eigenlijk standaard mee als ik een dag op pad ben. De spuitbus zit altijd in mijn sporttas, zodat ik of voor het fietsen nog even mijn bril kan poetsen, of direct achteraf. Zo blijft alles mooi schoon. Wanneer ik naar het buitenland ga neem ik hem ook mee. Daarnaast heb ik ons thuis al betrapt op het feit dat we hem ook voor gewone brillen gebruiken. Lens Love werkt daarvoor natuurlijk net zo goed.

Lens Love Combo

Het beste resultaat van Lens Love krijg je wanneer je een goede doek gebruikt. Deze zitten ook bij Dynamic Bike Care in het assortiment en hebben ze sindskort in een combo deal gestopt. Super handig. Je shopt 'm hier: Lens Love Combo.


Foto's in dit artikel zijn gemaakt door swgstudio.nl tijdens onze workation/content week in Spanje 2023. 

Reacties
Categorieën