Fietsvrouwen x Komoot Webinar! Gemist?
18 november 2023 
in Gravel

Fietsvrouwen x Komoot Webinar! Gemist?

Afgelopen woensdag was het weer zover, het Komoot webinar speciaal voor Fietsvrouwen. Afgelopen zomer hadden we ons eerste webinar over de basis van Komoot. Carola legde in anderhalf uur tijd alle basis principes uit van Komoot. Super handig, want met de basis principes op zak, kun je de eerste routes gaan maken. Pas wel op, want voor je het weet heb je er een nieuwe hobby bij ;).

Fietsvrouwen Komoot webinar

Verdiepende webinar

Tijdens het eerste webinar hadden we al super veel leuke reacties waarbij we al nadachten over een verdieping. Daarom organiseerde we afgelopen woensdag een tweede webinar. Dit keer ging het vooral over het maken van toffe meerdaagse routes. Opnieuw waren er weer veel aanmeldingen. Afgelopen woensdag was dan ook weer een gezellige, leerzame avond waarbij in ieder geval mijn hobby route bouwen weer een nieuwe laag heeft gekregen.

Omdat ik best veel mails heb ontvangen en las in de community over dames die de webinar gemist hebben omdat ze zich niet hebben ingeschreven... Heb ik bedacht om iedereen die zich dit weekend aanmeldt via het onderstaande formulier, alsnog de webinar link krijgt. Morgenavond, zondagavond, stuur ik de links. 

Fietsvrouwen Komoot

Volg jij ons al op Komoot? 


Aanmelden replay

Als je je hier aanmeldt voor de replay ga je er ook mee akkoord dat je je automatisch inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Over de schrijver
Hi, ik ben Kirsten. Eigenaresse van Fietsvrouwen.cc. Sinds 2017 ben ik begonnen met wielrennen en deel ik mijn avonturen op de fiets. Momenteel woon ik in Overijssel met mijn vriend en fiets ik op een Scott Addict 10 en een Scott Contessa Gravel.