Fietsvrouwen gaat samenwerken met Count Me in, organisator PlugPlug Gravel
10 mei 2023 

Fietsvrouwen gaat samenwerken met Count Me in, organisator PlugPlug Gravel

Wij hebben leuk nieuws! Sinds kort zijn Count Me In en Fietsvrouwen een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat wij op ons platform en binnen onze community Fietsvrouwen kennis gaan laten maken met het bedrijf Count Me In. Binnen de samenwerking focussen wij ons op het meer onder de aandacht brengen van de gravelevents van PlugPlug. 

Count Me In

CMI is een Belgisch bedrijf met als missie om jou onvergetelijke momenten te bezorgen op en naast de fiets. Zij zijn er voor beginnende fietsers tot fanatieke en getrainde wielertoeristen. 

Count Me In heeft voor ieder wat wils: een ééndags- of meerdaags evenement. Dichtbij huis of verder weg, op de weg of offroad. Aan iedereen is gedacht!
Wil je liever niet mee doen aan een georganiseerd evenement, maar er zelf op uit? Dan biedt De Parcoursbouwer een mooie route waar je zelf van kunt genieten.
Daarnaast heeft Count Me In ook nog een eigen koffiemerk: Café Copain Cycling Roast. 

Het afgelopen jaar is het gravellen helemaal hip en happening geworden en dit zien wij ook terug binnen Fietsvrouwen. Steeds meer vrouwen stappen op de gravelbike.
Hier willen wij ook op inspelen door toffe evenementen onder de aandacht te brengen in Nederland, maar ook in België. Daarom vinden wij de samenwerking met Count Me In een mooie verrijking van de samenwerkingen die wij al hebben. 

Evenementen kalender

Op onze evenementen kalender vind je naast onze eigen georganiseerde evenementen ook de evenemtenten van onze partners. Hier hoort Count Me In ook bij. Ben je op zoek naar een leuke dag weg over de grens? Denk dan zeker aan deze toffe gravel events! 

Reactie Wies Jaspers, kopman bij Count Me In:

“Wij zijn super blij met de samenwerking met Fietsvrouwen. Onze PlugPlug Gravel Series zijn in België al erg populair, en dat vooral bij mannen. Nu willen we ook de Nederlandse gravelaar gaan bereiken en is het onze doelstelling om ook vrouwen te gaan warm maken voor onze tochten. Dan kom je al snel uit bij een mooie community zoals Fietsvrouwen.

Erg fijn dat ze ons uniek concept mee in de Nederlandse markt gaan zetten. Onder de naam van PlugPlug Gravel organiseren we social rides, grote ééndaagse events, weekends en reizen maar kan je ook routes en bikepackers downloaden die je het hele jaar door kan rijden. Voor elk type gravelaar hebben we dus wel wat leuks in de aanbieding. ”

Komende events

Afgelopen weekend stond PlugPlug Limburg op de planning, maar er staan nog veel meer toffe events op de planning.
21 mei PlugPlug Borinage, deze social ride gaat richting Henegouwen. Op 4 juni is er weer een gravelevent, hier zal ik zelf ook aanwezig zijn. Dit is de Voorkempen Marathon. Zien we jou daar ook? Je leest hier alle informatie.

Over de schrijver
Hi, ik ben Kirsten. Eigenaresse van Fietsvrouwen.cc. Sinds 2017 ben ik begonnen met wielrennen en deel ik mijn avonturen op de fiets. Fietsvrouwen is mijn grote passie!