Your code here Dit is de AGU High Summer Collectie 2023!
Dit is de AGU High Summer Collectie 2023!
25 juli 2023 

Dit is de AGU High Summer Collectie 2023!

Inmiddels hebben alle regio's heerlijk vakantie en kan de zomervakantie echt van start en dat voelt toch altijd als hét moment dat de High Summer is begonnen. Hopelijk krijgen we nog regelmatig mooie dagen met lekker zonnig weer voorgeschoteld. In principe kunnen we natuurlijk het hele jaar door genieten van het fietsen, maar ik vind het onder het warme zomer zonnetje toch altijd wel extra ultiem genieten. 

Net als zo'n beetje elk merk, heeft ook AGU een specifieke High Summer Collectie. In deze collectie zie je veel items die gemaakt zijn van sterk ademend materiaal wat extra fijn is tijdens zomerse ritten onder de warme zomer zon. In dit artikel neem ik je mee in verschillende items van de AGU High Summer Collectie. Lees je mee? 

AGU High Summer Collectie

AGU Collectie - jerseys

Agu heeft verschillende collecties, waar de Trend Collectie er 1 van is. Op bovenstaande foto zie je de Pattern Fietsshirt Trend Dames. In deze jersey komen duurzaamheid, stijl en comfort samen. Deze jersey is duurzaam doordat hij gemaakt is van gerecycled polyester. Door dit materiaal is de jersey ook super snel opgedroogd. Handig voor tijdens een bikepacking!

Solid Fietsshirt IV Trend Dames

Het design is een nieuw design en vind ik persoonlijk super leuk, vrolijk en zomers. Hij past super goed bij de groene bibshort die ik op deze foto draag. De bibshort vind ik super fijn zitten en ik ben helemaal dol op deze mooie groene kleur. 

Solid Fietsshirt  IV Trend Dames Paars

Solid Fietsshirt  IV Trend Dames Paars 2

Hoe vallen de jerseys?

De paarse en oker gele jersey komen uit dezelfde lijn en zitten precies hetzelfde. Deze vind ik bij mijn figuur heel fijn en mooi zitten. De stof is super soepel en zacht. De mouwen zijn mooi lang tot de elleboog, dit vind ik een enorm pluspunt. De zakjes op je rug zijn mooi groot, maar wel stevig genoeg. Niet dat je het idee hebt dat alles eruit valt bij een drempel ;). De rits is erg fijn en mooi weggewerkt door hem dezelfde kleur te geven als de rest van de jersey.

De gekleurde jersey van gerecycled materiaal is iets stugger van stof, dat komt ook door de andere eigenschappen. Dit vind ik ook een super mooie jersey die mooi aansluit. Alle drie de jerseys passen wat mij betreft perfect bij de groene bibshort.

Solid Fietsshirt  IV Trend Dames Geel

AGU Pattern Fietsshirt Trend Dames

Naast deze drie fijne jerseys heb ik nog een aantal andere AGU items uit de zomercollectie, welke ik jullie in een ander artikel uitgebreid ga laten zien.

AGU Trend Collectie

Bibshorts

De juiste bibshort vinden kan voor sommige even zoeken zijn. Deze groene bibshort uit de High Summer Collectie is er zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook deze bib is speciaal ontwikkeld voor de warme dagen van het jaar. Hij biedt bescherming tegen de zon en hitte dankzij de Coldblack innovatie. De stof is heel fijn, niet te dun, maar je voelt wel echt dat dit een andere stof is dan een "gewone" bibshort. Hou je niet zo van de groene kleur, dan is hij er ook in het zwart.

Fietskleding is de laatste jaren alleen maar mooier geworden, zowel voor mannen als vrouwen. Naar mijn mening heeft AGU zich echt fantastisch ontwikkeld met de collecties die op de markt zijn. Ik ben dan ook echt heel erg blij met de kleding en kan het jullie zeker aanraden.

De foto's zijn gemaakt door OmniaXMedia

Close-ups

Close up AGU Jersey

Close Up Pattern Jersey AGUDit artikel is onderdeel van de partnerships met AGU.

Over de schrijver
Hi, ik ben Kirsten. Eigenaresse van Fietsvrouwen.cc. Sinds 2017 ben ik begonnen met wielrennen en deel ik mijn avonturen op de fiets. Fietsvrouwen is mijn grote passie!