AGU lanceert nieuwe najaarscollectie!
20 september 2023 

AGU lanceert nieuwe najaarscollectie!

Of je het nu wil of niet, de herfst en daarna de winter, zijn heel dichtbij. De zomer in Europa was behoorlijk wisselvallig, maar de nazomer is toch best lekker. Toch kunnen we er niet onderuit dat het zometeen tijd is om de winterkleding weer te voorschijn te halen. Vele merken lanceren momenteel hun nieuwe collecties, zo ook bij AGU. Vandaag deel ik de nieuwe collectiebeelden. Wat vind jij ervan?

Herfstkleuren

Oke oke, de hoeveelheid regen in de herfst vind ik ook niet fantastisch, maar toch ben ik ergens wel echt dol op de herfst. Die lekkere frisse lucht, de prachtige kleuren in het bos en de lekkere geur. Het is knus, niet heel koud en ook nog een perfect seizoen om lekker te fietsen. Ach, eigenlijk is elk seizoen lekker om te fietsen, haha.

In mijn mail ontving ik een aantal beelden van de nieuwe Fall/Winter collectie van AGU 2023 en ik word er eerlijk gezegd erg blij van.

De collectie lijkt de kleuren van de herfst te hebben vertaald in nieuwe kleding. Laat dat nou net een van de dingen zijn waar ik dol op ben. Die echte herfstkleuren vind ik prachtig.

Innovaties en updates

AGU geeft aan nog meer updates en innovaties te hebben doorgevoerd op het gebied van winddichtheid en bewegingsvrijheid tijdens koude dagen. Het grootste gedeelte van de nieuwe F/W collectie is gebaseerd op de performance wear van Team Jumbo-Visma, waardoor het echt geschikt is op het hoogste niveau voor alle weersomstandigheden. In de zomercollectie zag je ook al dat er veel in wordt gezet op het thema duurzaamheid. Dat is ook bij deze fall/winter collectie gedaan. Er zijn opnieuw items in de collectie opgenomen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal.


Longsleeve oranje Agu FW23

Solid Jersey

De Solid jersey is de perfecte jersey op het moment dat er een warme herfstdag is. Deze kun je dragen als het een lekkere najaarsdag is met een zonnetje. Bijvoorbeeld met een fijne baselayer eronder. Is het wat kouder maar wel droog? Dan is ie fijn te combineren met een windjack, bodywarmer.

Wat mij betreft is dit een musthave in je garderobe!

Longsleeve jersey AGU FW23

Perfecte duo op ijskoude dagen

De blurry jersey met lange mouwen is zacht en isoleren. Dat maakt hem perfect als midlayer op koudere dagen of als toplaag op de wat mildere dagen. Een opvallend design die geïnspireerd is op de bergen. De jersey is gemaakt van duurzaam materiaal.
Deze jersey is de perfecte combinatie met de padded perfomance body hieronder. De body is gewatteerd en maakt hem erg fijn tijdens de herfst. De jersey en padded body dragen het Greensphere-logo.


AGU Windbody FW23

Polartec Jack - perfect op de winterdagen

Dit Polartec Jack is een super zachte, warm en ademende musthave voor de winterdagen. Bij de renners en rensters van Team Jumbo-Visma is dit een absolute favoriet tijdens de wintertrainingen. AGU heeft gebruik gemaakt van de innovatieve Polartec Alpha voering. Hierdoor houdt het jack jou droog en comfortabel, terwijl de luchtstroom om je heen optimaliseert. Net als de twee bovenstaande items bevat ook de Polartec Jac het Greensphere logo.Windjack AGU FW23


Naar aanleding van de items die ik nu heb gezien, ben ik erg enthousiast! De kleuren vind ik mooi en dat er wederom weer is gebruik gemaakt van gerecycled materiaal vind ik een erg goed teken. De collectie druppelt vanaf nu online en is bij verschillende webshops al verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij AGU zelf. Naast de bovenstaande uitgelichte items zijn er natuurlijk nog meer items opgenomen in de collectie. 

Ga jij items shoppen uit de nieuwe collectie?

Over de schrijver
Hi, ik ben Kirsten. Eigenaresse van Fietsvrouwen.cc. Sinds 2017 ben ik begonnen met wielrennen en deel ik mijn avonturen op de fiets. Momenteel woon ik in Overijssel met mijn vriend en fiets ik op een Scott Addict 10 en een Scott Contessa Gravel.