Your code hereWie is de kopvrouw van Fietsvrouwen.cc?
Wie is de kopvrouw van Fietsvrouwen.cc?
30 november 2021 

Wie is de kopvrouw van Fietsvrouwen.cc?

Het moment is daar! Onze compleet nieuwe website staat online! De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt naar dit moment en zijn dan ook enorm trots op het resultaat. Uiteraard blijven wij de website ontwikkelen en zullen er misschien nog wat foutjes in staan, maar wij willen niet langer wachten om te vertellen wie wij zijn en wat wij doen!

Vandaag is het de dag dat ik jullie wil vertellen wie de Kopvrouwen van Fietsvrouwen.cc is.  Lees je mee?

AGU Pattern Fietsshirt Trend Dames

Kirsten Boerrigter - Kopvrouw

Bijna vijf jaar geleden  (2018) begon ik met wielrennen, nadat ik had besloten meer te gaan bewegen en minder op mijn studentenkamer te zitten. Ik zat midden in een burn-out en weet dat ik veel rust haal uit buitensporten. Op dat moment was ik al een tijdje actief op Instagram en deelde ik ook dat ik was begonnen met fietsen. De eerste twee jaar fietste ik absoluut alleen met mooi weer en ook geen hele lange afstanden. Maar naarmate de tijd vorderde en ik er meer over leerde, werd ik steeds enthousiaster. Ik deed af en toe mee aan een georganiseerde toertocht door Nederland en had voor het eerst in Spanje gefietst. In januari 2020 werd ik geopereerd aan mijn schouder en eigenlijk na die operatie is het fietsvirus steeds verder gegaan. Ik startte mijn eigen blog en werd nog fanatieker op Instagram. Langzaamaan werd ik uitgenodigd voor evenementen en daarnaast schreef ik steeds meer over mijn persoonlijke avonturen op de fiets. Hier krijg ik onwijs veel energie van en zo mocht ik vorig jaar de Fietsvrouwen community overnemen van Rose Mentink. Dit jaar, 2021, organiseerde ik voor het eerst verschillende clinics en zelfs de eerste Fietsvrouwen Fietsvakantie naar Oostenrijk. 

Over de schrijver
Hi, ik ben Kirsten. Eigenaresse van Fietsvrouwen.cc. Sinds 2017 ben ik begonnen met wielrennen en deel ik mijn avonturen op de fiets. Fietsvrouwen is mijn grote passie!