Miranda van Twisk

Julia Schuiling

Julia Schuiling junior sportmarketeer

Vanaf heden ben ik onderdeel van het Fietsvrouwen team als Junior Sportmarketeer. Mijn naam is Julia Schuiling, 20 jaar oud en ik ben student Sport, Management en Ondernemen in Amsterdam. Zelf ben ik geboren en getogen in Leiden. Mijn passie ligt in de sport. 

Nu verwachten jullie vast dat ik ervaring heb met wielrennen, maar niets is minder waar! Ik speel zelf op hoog niveau korfbal. Zo heb ik deel uit mogen maken van Talent Team NL (U21), ben ik Nederlands kampioen geworden met de A-selectie en als stip op de horizon: Europees-en wereldkampioen met jong oranje. Met korfbal ben ik nog lang niet klaar! Daarnaast heb ik verschillende andere sporten beoefend: turnen, rugby, paardrijden en beachvolleybal. Ik vind het nog steeds leuk om andere sporten uit te proberen. Wielrennen past mooi in dit rijtje thuis! Ik kijk er dan ook naar uit om zelf op de fiets te stappen.